2015-08-31 07:38:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nem kímélheti magát a munkahelyén

Napi horoszkóp augusztus 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, mégsem indul jól a hét, mert a Merkúr fékezi az energiákat. Ez nemcsak fizikailag, de idegileg is kifáraszthatja önt. A legfontosabb elintéznivalókat tegye félre holnapra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Merkúrral. Kissé ingerültebb lesz, mint általában, az emberi kapcsolatai mégis olajozottabbá válnak. Ma hasznát veheti annak, hogy minden területen ismer mestereket: kiváló ötleteket kaphat tőlük.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr szemben áll a Holddal: nem lesz könnyű átváltani a hétvégéről a munkára. Nagyon fontos, hogy ma ne kövessen el hibákat, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Szedje össze magát, és minden sikerülni fog!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Merkúrral. Sajnos ma nem kímélheti magát a munkahelyén, sokat kell dolgoznia azért, hogy egyről a kettőre jusson – mégsem fárad el túlságosan.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold és a Merkúr szembenállása nem okoz drámát, de ha nem kényszeríti magát a munkára, nagyon le fog maradni. Cserébe a kreativitása a topon van, nagyszerű ötletei támadnak. Este szánjon időt arra, hogy kielemezze a mai napot.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az emberi kapcsolatok területén hasznára lesz a Hold és a Merkúr szembenállása, most megmutathatja az érzékeny, empatikus oldalát is. Munka után lazítson sportolással, egy kis úszástól valósággal újjászülethet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Mérleggel. Legjobb lenne, ha ma a könnyebb feladatokkal kezdené a napot. Érzékenyebb lesz, mint máskor, így nagyobb megértéssel fogadja majd a többiek furcsaságait.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Merkúrral. Nem olyan egyszerű ez a nap, mint amilyenre vágyik, össze kell szednie magát. Igaz, ha sikerül, azzal legalább a többiek megbecsülését is elnyerheti. Ha nincs kedve este szórakozni menni, nyugodtan mondjon nemet a meghívásra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Kos jegyében álló Hold segíti, hogy minél frissebben és könnyebben induljon a nap. Ma bármerre jár, feltűnést fog kelteni, szerencsére pozitív értelemben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem árt az óvatos tempó, hiszen a Hold az impulzív Kos jegyéből indul. Új hét, új tervek, jól érzi magát a bőrében. Az önt körülvevő csendben igazán könnyű koncentrálnia, így még a nehéz feladatokkal is jól halad.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nyugodtan fordítson időt arra, hogy lelki életet élhessen. A segítőkészségét nagyra becsüli a környezete. Este is készen kellene állnia arra, hogy tettekkel és jó tanácsokkal támogasson valakit.

Halak: II. 19. - III. 20.
A csillagállástól függetlenül bizakodó és vidám hangulatban kezdődik a nap. Korábbi kedvessége most kifizetődik: ha úgy hozza a helyzet, szívesen sietnek a segítségére. Tán mások alábecsülik az álmait, mégis szerencsés, mert pontosan tudja, mit akar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: